Categorii

Producători

Oferte speciale

Lista produselor producătorului Hafele

Fiind o companie germană, cu sediul în Nagold, suntem un partener recunoscut pentru industria mobilei, cea de prelucrare a lemnului, dealeri specialişti în feronerie, arhitecţii şi urbaniştii, dezvoltatorii şi investitori.
Cu 10 birouri de vânzare răspândite în întreaga Germanie şi mai mult de 100 specialişti în domeniu, suntem întotdeauna alături de clienţii noştrii.



Häfele
Livrarea de la depozit

Häfele are propriul depozit principal în Nagold, în care completa gamă de produse este gestionată şi pusă la dispoziţia clienţilor. Pentru că investeşte masiv în gestionarea stocurilor, Häfele are o capacitate mare de livrare şi un timp de livrare foarte scurt. Într-o zi, din depozitul central, sunt procesate mai mult de 3500 de comenzi, sunt gestionate mai mult de 100,000 de locaţii şi sunt stocate mai mult de 50,000 de articole.

Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania, una dintre cele mai importante companii internaţionale din industria accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si sistemelor electronice de control al accesului şi închidere.


Häfele Romania a fost infiintata in octombrie 2009, avand sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti. Ambele locatii gazduiesc, pe langa birouri, si cate un showroom in care sunt expuse, intr-un design modern, repere din gama oferita.
Hafele Romania dispune si de un depozit situat in Timisoara, care permite livrari rapide din stoc prin cele 4 firme de curierat cu care colaboreaza.
Compania este prezenta la nivel national prin cei 9 reprezentanti de vanzari. Eforturile lor sunt completate cu succes de directorii de vanzari care au alocate domeniile industrie, arhitectural si vanzari directe. Alte activitati de vanzari sunt realizate prin distribuitorii si partenerii Hafele.
Satisfacem solicitarile multor categorii de clieti: industria mobilei, producatori de mobila, revanzatori de feronerie si accesorii pentru mobila, designeri, arhitecţi, etc.

"Găsirea unor soluţii mai bune" de mai bine de 80 de ani

Häfele a fost fondată în 1923 în Nagold, Germania şi a fost transformată dintr-un specialist local de soluţii în domeniul feronerie într-o companie globală de către familiile Häfele şi Thierer, proprietarii iniţiali. Grupul Häfele este acum condus de membrii celei de a treia generaţii. Forma juridică GmbH & Co KG este o altă caracteristică a unei companii condusă de o familie germană.
Mai multe
pe pagină
Se afişează 1081-1100 din 1255 articole
Se afişează 1081-1100 din 1255 articole