Categorii

Producători

Oferte speciale

NSTRUCŢIUNI DE CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE

ATENŢIE: După montare, chiuveta va trebui curăţată temeinic, pentru a îndepărta astfel toate deşeurile, în special pilitura de fier, întrucât contactul îndelungat al acesteia cu suprafaţa umedă a chiuvetei de oţel inoxidabil ar duce la apariţia petelor de rugina!
Aspectul estetic plăcut al chiuvetelor ALVEUS, care poate satisface pretenţiile oricărui client, poate fi menţinut prin curăţarea corespunzătoare şi regulată a acestora.
Pentru curăţarea chiuvetelor ALVEUS, care sunt fabricate din otel inoxidabil (oţel laminat CrNi 18/10) se vor folosi cârpe moi şi detergenţi lichizi de uz casnic. Nu este permisă folosirea detergenţilor pentru argint, a înălbitorilor şi a detergenţilor abrazivi. Nu puneţi niciodată
pe chiuvetă vase sau unelte din fontă, deoarece acestea ar putea provoca zgârieturi, pete rezistente sau chiar deteriorări iremediabile ale suprafeţei chiuvetei.
În cazul în care chiuveta vine în contact cu acizi puternici, ea va trebui să fie imediat spălată cu multă apă. Pentru a evita apariţia petelor, nu lăsaţi mult timp alimente sau substanţe cu acţiune corozivă în chiuvetă (sucuri de fructe, sare de bucătărie, oţet de vin, muştar, saramură, maioneză, ş.a.m.d.).
Vă recomandăm ca după fiecare utilizare să ştergeţi bine chiuveta ALVEUS cu o cârpă moale, pentru a evita formarea de depuneri calcaroase pe suprafaţa acesteia.
Reclamaţiile datorate nerespectarii instrucţiunilor de mai sus nu vor fi luate în consideraţie.     


Intretinerea chiuvetelor din ALGRANITIntretinerea este foarte simpla. Chiuveta trebuie curatata cu un detergent lichid de bucatarie si un burete usor abraziv,
ca cel pentru chiuvetele din inox.

Petele de zi cu zi , urmele de apa si murdaria de pe chiuvete ( depunerile de la spalare) ar trebuie sa se curete usor daca chiuveta este spalata cu apa curata  si apoi stearsa cu o carpa curata si uscata. Acest lucru trebuie facut dupa fiecare utilizarea a chiuvetei, ceea ce va face ca depunerea de sedimente din apa sa nu se acumuleze pe suprafata chiuvetei.

Sucurile, cafeaua, ceail sau alte pete similare si grasimea ar trebui imediat curatate cu detergent  si cu o carpa curata/burette, dupa care chiuveta trebuie clatita cu apa curata.

Alte pete, cum ar fi cerneala si acuarelele, ar trebui sa se stearga imediat cu o carpa inmuiata in alcool, apoi clatita cu apa curata.

Petele de var (vopsea lavabila) se pot inlatura spaland cu otet cu o concentratie de 9% acid acetic pe zona afectata, lasata cateva minute sa actioneze, apoi clatind suprafata cu apa curata si stergand cu o carpa curata. Nu curatati niciodata chiuveta cu un burete abraziv care ar putea zgaria chiuveta.

Chiuveta nu ar trebui expusa la substante chimice puternice, cum ar fi :

-    acizi cu o concentratie de peste 10%,
-    produse de curatanie puternice care au peste 5% substanta activa in ele,
-    diluanti de vopsea,
-    solventi,

Daca se atinge ar trebui imediat spalata suprafata afectata.
Materialul este mult mai rezistent la temperaturi mari, decat oricare alte materiale. Totusi, ustensilele de bucatarie nu ar trebui puse imediat din cuptor sau de pe plita pe suprafata chiuvetei.
Lasati apa rece sa curga atunci cand turnati apa calda in chiuveta. Nu taiati sau tocati direct pe suprafata chiuvetei.

INFORMATII REFERITOARE LA GARANTIE


Perioada de garantie este de 5 ani si incepe de la data achizitiei.

Garantia se aplica chiuvetelor Alveus instalate in concordanta cu instructiunile de instalare, folosite si curatate conform recomandarilor si folosite pentru uz casnic. Garantia este valabila numai cu certificatul completat integral si cu bonul fiscal/factura cu locul si data achizitiei. Aceasta garantie nu acopera abuzurile, avariile accidentale, instalarile necorespunzatoare, reparatiile sau modificarile neautorizate., neglijenta sau avarii cauzate de intretinerea sau curatarea necorespunzatoare.  Defectiunile mecanice, zgarieturile, uzura normala a pieselor sunt excluse din garantie.


Baterii de bucatarie

 

GARANTIA

Felicitari pentru achizitionarea bateriei de bucatarie ALVEUS. Bateriile ALVEUS sunt acoperite de garantie pentru defectele de fabricatie sau pentru defectiunile aparute in perioada de garantie specificata , incepand din ziua cumpararii produsului de la vanzator. Garantia acopera defectele de fabricatie sau de material si se aplica bateriilor montate conform instructiunilor de intalare,precum si bateriilor care sunt utilizate in conditii normale ; intretinute si curatate in conformitate cu indicatiile date de producator. Defectiunile provocate de socuri mecanice, zgarieturile si uzura normala , aparuta de-a lungul timpului , odata cu folosirea produsului , nu fac obiectul garantiei.

Garantia pentru baterie si partile ei componente este de 5 (cinci) ani.

Garantia pentru finisajul cromat , satinat sau cel colorat este de 2 (doi) ani.

 

MONTARE:

Montajul trebuie facut de un instalator. Orice problema aparuta ca urmare a montarii necorespunzatoarea nu face obiectul garantiei. Tevile de racord la reteaua de apa trebuie curatate temeinic inainte de montaj. Recomandam instalarea de filtre de apa, pentru ca impuritatile (ex. calcarul) pot cauza defectiuni, care nu fac obiectul garantiei. In cazul in care apare vreo defectiune, va rugam sa contactati firma de la care ati achizitionat produsul. Reclamatia trebuie sa fie insotita de factura in original sau certificatul de garantie.Termenul de solutionare al reclamatiilor este de 15 zile.

CURATARE SI INTRETINERE:

Pentru curatarea bateriei folositi apa cu sapun sau detergent de vase si carpe moi.

NU FOLOSITI:

Solutii chimice puternice, detergenti, carpe sau bureti abrazivi.De asemenea nu folositi bureti metalici (de sarma).
Se recomanda ca bateria sa fie stearsa de apa cu o carpa uscata dintr-un material moale.


Sisteme de scurgere pentru bucatarii


Instrucţiuni şi termeni de garanţie în curs de pregătire.


Sisteme de separare a deseurilor menajere


Instrucţiuni şi termeni de garanţie în curs de pregătire.


Plite


Instrucţiuni şi termeni de garanţie în curs de pregătire.