ADEZIV, SILICON, MONTAGEKIT, PISTON

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

SILICON SANITAR ALB BISON 280 ML 1591319 Mărește

SILICON SANITAR ALB BISON 280 ML 423005

buc

New product

Unele produse ( care nu sunt pe stoc ) se achita in avans. Stocul nu este actualizat la zi. Whatsapp scris 0723164886 pentru detalii sau comanda.

More details

1 Obiect

15,50 lei cu TVA

Termen de livrare: 1 - 7 zile

Informații

Etanşeizant siliconic, permanent elastic, rezistenţă la contactul cu apa, pe bază de acid acetic. Este indicat pentru aplicaţii sanitare. Protecţie îndelungată împotriva mucegaiului, datorită sistemului inovator ce conţine de trei ori mai multi agenţi anti-mucegai.

Ideal pentru fisuri, goluri şi lipiri între gresie şi cada de baie, cada de duş, chiuvetă şi blatul de lucru, în încăperi sanitare, cum ar fi baie, toaletă şi bucătărie.

 • Protecţie a culorii 100%;
 • Rezistenţă la umezeală;
 • Uşor de aplicat;
 • Permanent elastic;
 • Rezistenţă la mucegai;
 • Rezistenţă la radiaţii UV şi la contactul cu apa;
 • Rezistenţă la chimicale;
 • Aderă fără amorsă, chiar şi pe suprafeţele acrilice;
 • Rezistenţă la temperaturi cuprinse între – 50°C până la + 150°C;
 • Nu se decolorează;
 • Nu poate fi vopsit.
Utilizaţi un pistol de silicon pentru a manevra cartuşul. Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului. ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic la dimensiunea dorita. Asiguraţi-vă că lăţimea îmbinării este cuprinsă între 6mm şi 20 mm. Adâncimea depinde de lăţimea rostului. Până la 12mm. menţineţi adâncimea de 6mm. Peste această lăţime. adâncimea îmbinării este jumătate de dimensiunea lăţimii. Introduceţi etanşeizantul în îmbinare şi în interval de 10 min neteziţi cu ajutorul unui cuţit umed. Îndepărtaţi banda de mascare. imediat dupa ce aţi terminat operaţiunea. O peliculă se va forma după aprox. 15 min.
Ambalare:280ml
Buc/bax:24
Mod de folosire:Utilizaţi un pistol de silicon pentru a manevra cartuşul. Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului. ataşaţi aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic la dimensiunea dorita. Asiguraţi-vă că lăţimea îmbinării este cuprinsă între 6mm şi 20 mm. Adâncimea depinde de lăţimea rostului. Până la 12mm. menţineţi adâncimea de 6mm. Peste această lăţime. adâncimea îmbinării este jumătate de dimensiunea lăţimii. Introduceţi etanşeizantul în îmbinare şi în interval de 10 min neteziţi cu ajutorul unui cuţit umed. Îndepărtaţi banda de mascare. imediat dupa ce aţi terminat operaţiunea. O peliculă se va forma după aprox. 15 min.

Status:

stocabil

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SILICON SANITAR ALB BISON 280 ML 423005

SILICON SANITAR ALB BISON 280 ML 423005

Unele produse ( care nu sunt pe stoc ) se achita in avans. Stocul nu este actualizat la zi. Whatsapp scris 0723164886 pentru detalii sau comanda.

26 alte produse în aceeași categorie: