ADEZIV, SILICON, MONTAGEKIT, PISTON

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

SILICON STICLA TRANSPARENT 280 ML BISON Mărește

SILICON STICLA TRANSPARENT 280 ML BISON

buc

New product

Unele produse ( care nu sunt pe stoc ) se achita in avans. Stocul nu este actualizat la zi. Whatsapp scris 0723164886 pentru detalii sau comanda.

More details

1 Obiect

19,01 lei cu TVA

Termen de livrare: 1 - 7 zile

Informații

Etanşeizant de calitate superioară pentru sticlă, elasticitate permanentă, rezistent la contactul cu apa.

Etanşeizant indicat pentru umplerea golurilor şi crăpăturilor în casă, construcţii din sticlă, vitrine, maşini, bărci şi caravane. Special conceput pentru etanşarea şi lipirea sticlei fine, sticlă de acvarii, vitrine, sticlă pentru terarii, bazine şi geamuri (duble).

  • Rezistenţă la contactul cu apa (de mare);
  • 100% silicon;
  • Elasticitate permanentă;
  • Rezistenţă la radiaţii UV şi intemperii;
  • Uşor de aplicat;
  • Rezistenţă la temperaturi cuprinse între – 50°C până la +150°C;
  • Rezistenţă la chimicale;
  • Nu se decolorează.
Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului. ataşati aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic la dimensiunea dorită. Aplicaţi masticul în maxim 10 minute. cu ajutorul unui cuţit sau cu Bison Multi Tool şi soluţie de apă cu săpun. La suprafaţă se va forma o peliculă în aproximativ 15 minute. Acvariile etanşate sau lipite trebuie lăsate la aer curat între 4 si 8 zile înainte de a pune plantele sau peştii. Apoi umpleţi acvarile de 3 sau 4 ori cu apa proaspătă la fiecare 24 de ore.
Ambalare:280ml
Buc/bax:12
Mod de folosire:Tăiaţi vârful de plastic deasupra filetului. ataşati aplicatorul din plastic şi decupaţi oblic la dimensiunea dorită. Aplicaţi masticul în maxim 10 minute. cu ajutorul unui cuţit sau cu Bison Multi Tool şi soluţie de apă cu săpun. La suprafaţă se va forma o peliculă în aproximativ 15 minute. Acvariile etanşate sau lipite trebuie lăsate la aer curat între 4 si 8 zile înainte de a pune plantele sau peştii. Apoi umpleţi acvarile de 3 sau 4 ori cu apa proaspătă la fiecare 24 de ore.
Nume produs:BISON Silicon sticla transp. 280ml
Status:stocabil

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SILICON STICLA TRANSPARENT 280 ML BISON

SILICON STICLA TRANSPARENT 280 ML BISON

Unele produse ( care nu sunt pe stoc ) se achita in avans. Stocul nu este actualizat la zi. Whatsapp scris 0723164886 pentru detalii sau comanda.

26 alte produse în aceeași categorie: