Categorii

Producători

Oferte speciale

Lista produselor producătorului Alveus

ALVEUS este unul dintre cei mai mari și mai experimentati producatori europeni de chiuvete de bucatarie si echipamente de bucatarie aferente. Infiintata in 1955, acesta a furnizat multe milioane de chiuvete de bucătărie, baterii de bucătărie, recipiente gastronorm si accesorii. Compania are o poziție de lider de piață în multe țări europene și a fost recunoscuta pentru calitatea, consecventa si designul elegant al produselor sale.

Combinația de funcționalități superioare "germane", susținuta de garantia pe viata, precum și influența puternică a designului italian pentru produsele inovative, face ca ALVEUS sa aiba un stil revigorant diferit în piață. Gama sa BOUTIQUE de chiuvete de bucatarie este o colectie de produse unice și special, adaptate pentru specialistii in bucătărie.


ALVEUS aparține grupului de firme Kovinoplastika Loz. Kovinoplastika Loz este o societate pe acțiuni care are interese și know-how în industria metalelor și materialelor plastice. Domeniile sale principale de activitate sunt chiuvete de bucătărie, feronerie pentru uși și ferestre, precum și scule pentru industria auto și altele. Clienții și partenerii săi strategici includ BMW, Gorenje, Rational, Renault, Bosch și PSA Peugeot Citroen. Compania deține certificate de calitate și de mediu, cum ar fi ISO9001, ISO14001 și ISO TS16949.
pe pagină
Se afişează 1-20 din 204 articole
Se afişează 1-20 din 204 articole