Categorii

Producători

Oferte speciale

 Accesul si utilizarea acestui site se supun urmatorilor termeni si conditii precum si tuturor legilor sau actelor normative care guverneaza acest tip de activitate.

Prin accesarea si navigarea prin acest site, utilizatorul accepta fara nici o conditie sau restrictie Termenii si Conditiile, si de asemenea declara ca accepta ca orice alta intelegere anterioara dintre utilizator si SC ROXY MOB SRL avand un obiect similar celui reglementat prin prezentii Termeni si Conditii este inlocuita prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii.

Termeni si conditii feronerie-mobilier.com

 

1. Prin utilizarea acestui Site ( feronerie-mobilier.com ), sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC ROXY MOB SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile ("Continut") care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC ROXY MOB SRLsau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC ROXY MOB SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului "Continutului". De asemenea, va informam ca SC ROXY MOB SRL isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

Site-ul feronerie-mobilier.com este un proiect ce apartine in totalitate SC ROXY MOB SRL. Prin urmare este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara autorizarea in prealabil de catre SC ROXY MOB SRL.

Toate produsele comercializate prin acest site, telefonic sau in magazinului nostru, sunt inscriptionate cu marcile "feronerie-mobilier.com" sau "Roxymob"!

 

3. Utilizarea Site-ului

SC ROXY MOB SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

§                            puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

§                            nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu persoane din Site fara acordul in scris al SC ROXY MOB SRL

§                            Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al SC ROXY MOB SRL

§                            Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. SC ROXY MOB SRLva coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC ROXY MOB SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

§                            Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

 

 

4. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Orice informatii sau materiale transmise catre site prin posta electronica sau in alt mod vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si fara a fi protejate de drepturi intelectuale cu exceptia datelor personale ale utilizatorilor acestui site care se vor supune Politicii de Confidentialitatea acestui site. Orice informatie transmisa sau dispusa in mod voluntar pe site devine proprietateaSC ROXY MOB SRL sau a societatilor afiliate acesteia si va putea fi utilizata in orice scop dorit de Companie cu respectarea legislatiei in vigoare. Mai mult, SC ROXY MOB SRL poate utiliza fara nici un fel de restrictii orice idee, concept, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa in mod voluntar de orice utilizator catre site, in orice scop ar fi fost facuta. Prin utilizarea acestui site, utilizatorul poate transmite si/sau SC ROXY MOB SRL  poate colecta anumite informatii cu caracter tehnic pentru orice scop ar considera necesar

 

5. Lipsa garantiilor

Desi SC ROXY MOB SRL declara ca a luat toate masurile posibile pentru a introduce si a mentine la zi informatiile continute in site, SC ROXY MOB SRL nu garanteaza acuratetea acestora. SC ROXY MOB SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in continutul acestui site.

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

 

6. Exonerarea de Raspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA. SC ROXY MOB SRL SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU. SC ROXY MOB SRL NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

 

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit SC ROXY MOB SRL  Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. SC ROXY MOB SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SC ROXY MOB SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

§                            Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

§                            Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

§                            Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

§                            Nu ofera o securitate adecvata;

§                            Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

§                            Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, SC ROXY MOB SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC ROXY MOB SRL.

 

8. Conditiile generale de vanzare

Clientul este sfatuit sa citesca conditiile generale de vanzare feronerie-mobilier.com inainte de a inainta o comanda. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara preaviz si fara a-si informa in prealabil clienti . Conditiile aplicabile vor fi cele prezenate pe site in momentul validarii comenzii.

 

 

9. Limitarea responsabilitatii

 Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc...) sunt cu titlu informativ. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor.

Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii, feronerie-mobilier.com nu se declara responsabila pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tututror precatiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, feronerie-mobilier.com nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a feronerie-mobilier.com, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor, si sa aibe prezent certificatul de garantie, daca este cazul).

Desi SC ROXY MOB SRL declara ca a luat toate masurile posibile pentru a introduce si a mentine la zi informatiile continute in site, SC ROXY MOB SRL nu garanteaza acuratetea acestora. SC ROXY MOB SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in continutul acestui site.

 

10. Confidentialitatea infromatiilor

Informatiile cerute clientilor pe site-ul feronerie-mobilier.com sunt indispensabile bunei tratari a comenzilor primite si emiterea facturilor. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comezile respective. Informatiile completate de catre client au caracter confidential, prin urmare acestea nu pot fi comunicate de catre angajatii feronerie-mobilier.com, unor terte persoane.
Deasemenea, clientul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate (aceasta actiune se face accesand contul personal).

 

11. În sensul prezentului contract, următorii termeni se definesc astfel:

 

a) contract la distanţă - contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă;

b) consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;

c) comerciant - orice persoană fizică sau juridică care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia;

d) tehnică de comunicaţie la distanţă - orice mijloc ce poate fi utilizat pentru încheierea unui contract între comerciant şi consumator şi care nu necesită prezenţa fizică simultană a celor două părţi;

e) operator de comunicaţie - orice persoană fizică sau juridică a cărei activitate profesională constă în a pune la dispoziţie comerciantului una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

 

LISTA
cuprinzând tehnicile de comunicaţie la distanţă

 

   a) imprimat neadresat;

   b) imprimat adresat;

   c) scrisoare tipizată;

   d) publicitate tipărită cu bon de comandă;

   e) catalog;

   f) telefon cu intervenţie umană;

   g) telefon fără intervenţie umană (automat de apel, audiotext);

   h) radio;

   i) videofon (telefon cu imagine);

   j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);

   k) poştă electronică (e-mail);

   l) telecopiator (fax);

   m) televiziune (teleshopping)

 

 

12. DATE DE IDENTIFICARE

 

a) identitatea comerciantului :

 

SC ROXY MOB SRL

Nr Ord. Reg. Com : J40/ 19542/2004

Cod Unic de Inregistrare : RO16985730

Capital social 200 RON

IBAN : RO18 BTRL 0470 1202 2364 91XX

Banca : Transilvania - Agentia delfinului

Adresa : Str. Cernisoara, nr. 21 - 25, bl. 60 , sector 6

Telefon/fax : 0722450177

Email : roxymob2005@yahoo.com

 

b) caracteristicile esenţiale ale produsului sau serviciului

 

Se vor gasi la descrierea produsului.

 

d) cheltuielile de livrare

 

Livram prin curierat in toata Romania

 

Livram si in afara Bucurestiului, prin curierat ( Fan Courier ), plata transportului fiind suportata de client. Maxim colet de 4 metri.

Tarif expeditie Fan Courier :

- primul kg = 10.00 lei in tara / 8.50 lei in Bucuresti
- fiecare kg suplimentar al coletului / coletelor = 0.80 lei
- km suplimentar = 0.80 lei / km ( in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care Fan Courier are colaboratori )
- retur ramburs = 5.00 lei
>Tarifele nu contin TVA.

Exemplu : Un colet de 5 kg pana la Constanta, ramburs 325.00 lei, transportul ar fi :
- 10.00 lei + 5.00 lei + 4 x 0.80 lei = 18.20 lei, fara tva = 21.84 lei, cu tva       


* Daca coletul are peste 3 metri ( 4 metri ) este posibil sa se ridice de la sediu.
* Lista completa a punctelor de lucru : http://www.fancourier.ro/orasele/locatii.pdf
* Calcul estimativ tarif expeditie ( calcul distanta, colet, cate kg, de la Bucuresti - locatitate si calcul separat pentru ramburs ) : http://www.fancourier.ro/calcul_tarif.php

 

Putem trimite si prin Bookurier in ORICE localitate / sat din tara FARA km suplimentari, DOAR ca :

- colete pana in 2 metri
- un singur colet
- comanda de pe o zi pe alta pana in ora 14:00

- primul kg, in tara = 25 lei, cu tva
- primul kg, Bucuresti = 12 lei, cu tva
- primul kg, anumite zone din judetul Ilfov ( zona Metropolitana )  = 15 lei, cu tva
- fiecare kg suplimentar al coletului / coletelor = 1 leu, cu tva / kg

Exemplu : Un colet de 5 kg pana la Constanta, ramburs 325.00 lei, transportul ar fi :
- 25 lei + 4 lei = 29 lei, cu tva

Pentru Bucuresti = 12 lei + 4 lei = 16 lei, cu tva

Pentru Ilfov = 15 lei + 4 lei = 19 lei, cu tva

Zona Metropolitana cuprinde:
( Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu)

Pentru comenzile platite in sistem RAMBURS, veti primi, pe langa factura fiscala :

- chitanta FAN COURIER / BOOKURIER / SAMEDAY etc (utilizata pentru decontare), atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

- In aceasta situatie, dat fiind faptul ca firma de curierat depune sumele colectate de la clienti DIRECT in contul nostru bancar, nu emitem noi chitanta, ci firma de curierat.

- Va rugam sa solicitati chitanta de la curierul care livreaza produsele.

 

TRANSPORT GRATUIT !

Daca valoarea facturii depaseste 500.00 lei, cu tva transport gratuit NUMAI in Bucuresti, in urmatoarele conditii :

- se livreaza prin curierat Bookurier, daca este un singur colet, pana in 2 metri, si pana in 60 kg.
- se livreaza prin curierat Fan Courier, un colet sau mai multe, pana in 10 kg.
- se livreaza de noi, daca avem drum in zona.
- termen de livrare : in ziua respectiva ( daca livram noi ), 1 - 2 zile ( curierat, daca nu au multe expeditii ) sau in cateva zile ( daca produsele nu sunt pe stoc ).
- plata : ramburs numerar ( pentru marfa pe stoc ), in avans, prin banca ( Internet Banking, depunere numerar la banca Transilvania, pentru produsele ce se aduc la comanda ).

Daca valoarea facturii depaseste 1000.00 lei, cu tva, transport gratuit, in toata tara ( locatii curierat fara km suplimentari ) in limita a 30 kg, pe comanda / factura si pana in 4 metri.

Daca valoarea facturii depaseste 2000.00 lei, cu tva, transport gratuit, in toata tara ( locatii curierat fara km suplimentari ), in limita a 50 kg, pe comanda / factura si pana in 5 metri.

Daca aveti reducere la anumite produse, sau la toate produsele NU se mai ofera transport gratuit.

e) modalităţile de plată, de livrare

 

Modalitate de plata :

- cu ordin de plata , inainte de livrare

- prin ramburs, la primirea coletului

- online, cu cardul prin PlatiOnline ( detalii AICI )

Exceptii : la produsele pe care nu le avem pe stoc, in mod curent, sau daca se cere o cantitate mai mare fata de ce avem in mod curent pe stoc, se va percepe un avans sau plata integral.

Modalitate de livrare :

- ridicare de la punctul nostru de lucru ( str. Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti )

- livrare prin curierat Fan Courier / Bookurier / Sameday

Pentru comenzile platite in sistem RAMBURS, veti primi, pe langa factura fiscala, chitanta curier (utilizata pentru decontare), atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.. In aceasta situatie, dat fiind faptul ca firma de curierat depune sumele colectate de la clienti DIRECT in contul nostru bancar, nu emitem noi chitanta, ci firma de curierat. Va rugam sa solicitati chitanta de la curierul care livreaza produsele.

 

f) dreptul de denunţare unilaterală a contractului ( politica de retur )

 Politica de Retur

Conditii pentru returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Roxy Mob iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Costurile care vor cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, prin acelasi curierat, prin care a primit marfa.

Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Roxy Mob.

Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte :

- contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate ( produsele aduse la comanda, din afara tarii, pentru care s-a perceput un avans, rame si profile din aluminiu, sisteme de glisare, care necesita cote de taiere, modificarea dimensiunii initiale )

Pentru anumite produse aduse la comanda speciala din tara sau din afara tarii, se percepe o taxa de retur. In functie de produs si / sau cantitate taxa de retur poate fi diferita.

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de Retur pe care ni-l trimiteti pe mail : roxymob2005@yahoo.com. Dupa confirmarea primirii formularului puteti sa ne trimiteti inapoi produsul.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare / marime / model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa roxymob2005@yahoo.com in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana) la adresa: str. Oboga, nr. 15, sector 6, Bucuresti.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie folosit sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite, cu urme de uzura.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Returul se va efectua pe acelasi card in cazul comenzilor achitare cu cardul, suma rambursata in cazul unui retur include doar contravaloarea produselor returnate.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 1 retur in ultimele 12 luni ale anului in curs.

g) perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului

In caz ca este cazul, se va gasi la descrierea produsului

 

h) termenul limită de executare a obligaţiilor rezultând din contract

 

In functie de disponibilitate, consumatorul va fi informat, fie telefonic, fie pe mail, despre termenul de executare a obligatiilor.

 

 

13. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

SC ROXY MOB SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege SC ROXY MOB SRL va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona SC ROXY MOB SRL sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare.

In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie

(a) sa incetati utilizarea site-ului si

(b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau.

Nu veti considera SC ROXY MOB SRL raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva SC ROXY MOB SRL drept rezultat al

(a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau

(b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI SC ROXY MOB SRL, NICI SUCURSALELE, AFILIATII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENTII SAI SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

 

14. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Toate materialele folosite in acest site sunt proprietatea , cu toate drepturile rezervate. Toate materialele sunt destinate numai utilizarii in scop personal si fara caracter comercial.

Termenii si conditiile prevazute in acest document, cat si in orice alt act normativ, lege sau regulament care se aplica si guverneaza acest site, Internetul sau World Wide Web se aplica tuturor utilizatorilor acestui site.

Utilizatorii pot descarca materialele aparute in continutul site-ului numai pentru utilizarea acestora in scop personal, cu conditia ca utilizatorul sa respecte drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceste materiale. Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, modifice, transmita, refoloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara permisiunea scrisa prealabila a SC ROXY MOB SRL.

Informare cu privire la protecţia datelor personale
Generalitati
Societatea SC ROXY MOB S.R.L., cu sediul în Bucuresti, str. Cernisoara, nr. 21 - 25, bl. 60, sector 6, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr.J40/19542/2004, avand cod fiscal: RO 16985730 (denumita in continuare “Societatea”), in calitate de Operator în conformitate cu Regulamentul UEnr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare “Regulamentul”),vă informeaza cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale și drepturile dvs. privind această procesare în conformitate cu prevederile Regulamentului.
Colectarea si Procesarea datelor cu caracter personal
Datele personale colectate prin intermediul formularului de înregistrare a clienților și, în cursul viitoarelor tranzacții comerciale, vor fi procesate în scopul încheierii și executării contractului cu acesti clienti .Datele personale care sunt colectate prin formularul de înregistrare a clienților și în timpul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare, vor fi procesate, în scopul relațiilor cu clienții și a analizei datelor. Aceasta include cercetarea de piață, sondaje de opinie clienți, analize clienți, segmentare clienți și realizarea profilului clientului, pentru a determinacomportamentul de cumparare și activitatea clientului, cumpărarea repetată a anumitor bunuri și datele de cumpărare.
De asemenea, vă vom contacta în aceste scopuri prin e-mail, SMS, telefon, fax sau poștă.
In scopurile menționate mai sus, datele dvs. vor fi stocate în baza noastră de date și vor fi îmbogățite cu date pe care le colectăm din surse publice .. In acest sens mentionam ca Societatea isiurmăreste interesele legitime in vederea îmbunătățiriiserviciiloroferite șiarelațieicu cliențiiproprii, care reprezintă premisele pentru atingerea indicatorilor de performanta în afaceri.
Datele colectate și stocate ajută Societatea să afle mai multe despre interesele și nevoile dvs. Toate datele dvs. personale colectate prin formularul de înregistrare a clienților și pe parcursul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare vor fi procesate de Societateși în scopul de a vă oferi informații despre campaniile de publicitate și de marketing prin poștă și vizite personale.. Este necesar să urmărim interesele noastre legitime pentru a vă informa despre ofertele și serviciile noastre și de a extinde relația cu clienții.
În cazul în care ne-ați dat cosnimțământul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a vă furniza informațiile noastre prin e-mail, SMS, telefon sau fax. Furnizarea de Date și Durata păstrării acestora Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea încheia un contract cu dvs. și pentru a procesa înregistrarea clientului: numele clientului (denumirea companiei), ramurade activitate, forma juridică, adresa de facturare, numărul de telefon al companiei, cod fiscal,datele de identificare ale unei / unor persoane autorizate din cadrul companiei,dovada existenței companieidvs. Restul datelor colectate în cadrul procesuluide înregistrare a clienților sunt furnizate de dvs. în mod voluntar.
Nu sunteti obligați să ne furnizați aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru a încheia un contract. Dacă nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu va avea consecințe asupra dvs.
Datele dvs. personale vor fi stocate pană la momentul încetării relației cu clientul, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare datele dvs. în scopul de a le prezenta autorităților publice, de exemplu autorităților fiscale.
Stocarea și transferul datelor dvs. personale către autoritățile publice în scopul îndeplinirii unei obligații legale se bazează în mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.
 
Drepturile persoanei vizate
• Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate,
• Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete,
• Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori,
• Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor,
• Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator,
• Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea
• Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte deretragere.
• Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a Regulamentului.